Preduzeće Inter Auto osnovano je 1991. godine. Osnovna delatnost preduzeća je auto servis. Organizacija je godinama napredovala i proširivala svoju delatnost na skoro sve grane auto industrije, od registracije vozila, preko uvoza i prodaje, auto limarije i od 2006 godine najsavremeniji tehnički pregled.
U svojoj delatnosti privredno društvo "INTER AUTO" d.o.o. se bazira na striktnom poštovanju važećih propisa i međunarodnog standarda kvaliteta.
Početkom 2007. godine Interauto je krenuo u projekat blindiranja vozila kao prva firma u Srbiji koja se time bavi, takodje je i usvojena proizvodnja blindiranih stakala. Danas možemo da se pohvalimo time da naša blindirana vozila zadovoljavaju najstrožije svetske standarde.
Posvećeni smo izgradnji dugoročnih odnosa sa našim klijentima i uvek svojim kvalitetom i radom prevazilazimo njihova očekivanja.
Cilj nam je neprestano poboljšanje naše usluge, svakodnevno povećanje tržišta, uslužno- proizvodnog rada, i nametnuti se kao najbolji izbor svim korisnicima.

U svojoj delatnosti privredno društvo "INTER AUTO" d.o.o. se bazira na striktnom poštovanju važećih propisa i međunarodnog standarda kvaliteta.* Sertifikat AAA bonitetne izvrsnosti za 2018. godinu