Saznajte sve što vas zanima o ovoj usluzi

Pozovite nas

Auto Servis

Mi smo profesionalni servis osposobljen za popravke svih sistema na modernim vozilima i svih komponenti koje se mogu naći na savremenim vozilima (Mercedes, Audi, BMW, VW, Renault, Citroen, Peugeot, Fiat…).
Posedujemo najsavremeniju opremu, tehničku podršku i imamo dugogodišnje iskustvo u održavanju i popravci svih vrsta vozila. Posedujemo sve vrste rezervnih delova svih marki za redovno održavanje, prema vlastitom iskustvu i delova koji se češće kvare. Pored originalnih rezervnih delova, možemo vam ponuditi i kvalitetne rezervne delove. Za svoje usluge i ugrađene rezervne delove dajemo garanciju. Cene svih delova su bitno povoljnije nego kod konkurenata, a cena usluge je najpovoljnija na tržištu. Osim kvaliteta usluga zahvaljujući našem visoko profesionalnom osoblju možemo se pohvaliti i prijatnom atmosferom i ljubaznošću naših zaposlenih.
Kod nas možete kvalitetno sevisirati vaše Isuzu vozilo u garantnom i vangaratnom roku sa originalnim Isuzu delovima.

Poštujemo kvalitet iz

OBLASTI AUTO SERVISA

Pogledajte ostale usluge
Pozovite nas
Pišite nam

Pogledajte usluge koje pružamo

OBLASTI AUTO INDUSTRIJE

Dugogodišnje iskustvo u istaknutim područjima daje nam za pravo reći da možemo izaći u susret svim vašim zahtevima. Odaberite jednu od usluga i pročitajte više.