Saznajte sve što vas zanima o nama

Pozovite nas

O nama

Preduzeće Inter Auto osnovano je 1991. godine. Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja blindiranih vozila,pancirnih stakala i kombinovanih oklopa. Organizacija je godinama napredovala i proširivala svoju delatnost na skoro sve grane auto industrije, od registracije vozila, preko uvoza i prodaje, auto limarije i od 2006 godine najsavremeniji tehnički pregled. U svojoj delatnosti privredno društvo „INTER AUTO“ d.o.o. se bazira na striktnom poštovanju važećih propisa i međunarodnog standarda kvaliteta.

Početkom 2007. godine Interauto je krenuo u projekat blindiranja vozila kao prva firma u Srbiji koja se time bavi, takodje je i usvojena proizvodnja blindiranih stakala. Danas možemo da se pohvalimo time da naša blindirana vozila zadovoljavaju najstrožije svetske standarde. Posvećeni smo izgradnji dugoročnih odnosa sa našim klijentima i uvek svojim kvalitetom i radom prevazilazimo njihova očekivanja.

Cilj nam je neprestano poboljšanje naše usluge, svakodnevno povećanje tržišta, uslužno- proizvodnog rada, i nametnuti se kao najbolji izbor svim korisnicima. U svojoj delatnosti privredno društvo „INTER AUTO“ d.o.o. se bazira na striktnom poštovanju važećih propisa i međunarodnog standarda kvaliteta.

Dobitnici smo

Pogledajte priloge o

nasim vozilima

Blindiranje vozila

Kako se nas opseg usluga koje pruzamo proširio,
pogledajte video prilog o blindiranju vozila

Pogledajte ostale usluge
Pozovite nas
Pišite nam

Pogledajte usluge koje pružamo

OBLASTI AUTO INDUSTRIJE

Dugogodišnje iskustvo u istaknutim područjima daje nam za pravo reći da možemo izaći u susret svim vašim zahtevima. Odaberite jednu od usluga i pročitajte više.