Blindiranje2022-01-21T14:31:18+00:00

Saznajte sve što vas zanima o ovoj usluzi

Pozovite nas

Blindiranje

Početkom 2007. krenuli smo u sasvim nov projekat na našem tržištu – blindiranje vozila po evropskom standardu EN 1063 (od nivoa BR2 do nivoa zaštite BR7) i usvojili proizvodnju blindiranih stakala, Peugeout Partner, Peugeot Expert, VW Cady, VW Transporter, Maxi, kao i mogućnost pravljenja stakala za druga vozila.
Vršimo blindiranje putničkih automobila marke Audi A8 i A6, BMW serije 5 i 7 i ostalih automobila po narudžbini. Proizvodimo blindirana vrata i prozore za lokale, kuće i stanove u nivou balističke zaštite BR2 do BR7.
Za blindirana vozila dajemo garanciju na ugrađenu opremu i balistička stakla 24 meseca, a za ugradjene specijalne neprobojne limove dok je vozilo u eksploataciji. Homologaciju i ateste obezbeđujemo za ugrađenu opremu i kompletno vozilo.

Standardno blindiranje:
– Balistička zaštita kabine i motornog prostora
– Pojačavanje A stubova
– Montaža balističkih stakala
– Kvake za otvaranje vrata
– Balistička zaštita akumulatora i rezervoara za gorivo
– Protiv provalna zaštita tovarnog dela kod vozila za transport novca i dragocenosti.

Preuzmite katalog i pogledajte sertifikate

Pogledajte neke od naših projekata iz

OBLASTI AUTO BLINDIRANJA

Pošto smo najpovoljniji sa cenom, možemo se pohvaliti sve većim brojem zadovoljnih klijenata širom Evrope. O kvalitetu naših usluga govori uspešna saradnja sa preduzećima G4S Security Services, Progard Securitas, Securitas SE, Inex Immoguard, Sigurnost Vračar, Revnost Novi Sad, Gordon D.O.O, JP „‘Putevi Srbije“‘, Narodna banka srbije, Argus security projects…

Pogledajte ostale usluge
Pozovite nas
Pišite nam

Pogledajte usluge koje pružamo

OBLASTI AUTO INDUSTRIJE

Dugogodišnje iskustvo u istaknutim područjima daje nam za pravo reći da možemo izaći u susret svim vašim zahtevima. Odaberite jednu od usluga i pročitajte više.

Go to Top