Saznajte sve što vas zanima o ovoj usluzi

Pozovite nas

Tehnički pregled

Prema postojećim propisima redovnom tehničkom pregledu podležu sva vozila jednom godišnje (prilikom registracije ili produženja registracije). Ovaj pregled se može obaviti 30 dana pre isteka registracije vozila. Redovnom tehničkom pregledu svakih šest meseci podležu vozila kojima se vrši javni prevoz i vozila kojima se vrši obuka kandidata za vozače.

Na tehničkom pregledu se vrši provera – ima li vozilo ugradjene sve propisane uređaje, da li poseduje propisanu opremu i da li su isti u ispravnom stanju.

Na našoj liniji možete obaviti tehnički pregled za:
• putnička vozila
• laka teretna vozila
• motocikle
• priključna vozila

Registracija
Registracija vozila svake godine vam oduzima barem jedan dan u prikupljanju dokumentacije, plaćanja taksi i ostale „papirologije“. Da bi vam ovaj dan što lakše prošao nudimo uslugu registrovanja automobila u našem auto-centru. Sve što je potrebno jeste da dodete u naš auto-centar gde možete obaviti sve aktivnosti vezane za registraciju od tehničkog pregleda do osiguranja vozila. Zato nemojte da se dvoumite pri sledećoj registraciji. Uštedite dragoceno vreme!

Za registraciju vašeg vozila potrebno je:
• tehnički pregled vozila
• saobraćajna dozvola
• važeća lična karta na uvid
• polisa obaveznog osiguranja sa overenom uplatom
• uplate taksi

Sve poslove vezane za registraciju vozila možete obaviti kod nas.

Prenos vlasništva
Promena imaoca vozila ili prenos vlasništva vozila je materijalno-pravni postupak koji se može obaviti i prilikom redovne registracije vozila. Kod kupovine polovnog, već registrovanog vozila, prenos se vrši isključivo sa licem navedenim kao vlasnikom u saobraćajnoj dozvoli, odnosno ovlašcenim licem i to sklapanjem kupoprodajnog ili posredničkog ugovora overom potpisa kod opštinskog ili sudskog pisara. Da bi ugovor ili račun bio važeći, neophodno je platiti porez kod nadležne poreske uprave u visini od 2,5 odsto od procenjene vrednosti vaše najnovije „igračke“.

Pravne usluge
Sve pravne probleme vezane za registraciju vozila obavite, na jednostavan, brz i moderan način. Pravne usluge i objašnjenja su besplatne za sve korisnike naših usluga. Savremeni život ostavlja vam malo vremena za svakodnevne obaveze. Da li ste u mogućnosti da sve obavite sami? Zato smo odlučili da izađemo u susret vašim željama i uštedimo vam vreme i novac. Duga čekanja, neljubazni radnici na šalterima će postati prošlost. Sve pravne usluge su besplatne za korisnike naših usluga.

Osiguranje
Svaki vozač je obavezan da zaključi osiguranje od auto odgovornosti, kako bi osiguravajuće društvo sa kojim je zaključen ugovor o „obaveznom osiguranju“ umesto njega platilo štetu koju pretrpi treće lice ako je do saobraćajne nesreće došlo njegovom krivicom. Za vašu sigurnost na putu možemo vam ponuditi usluge osiguranja preko naših najeminentnijih osiguravajućih društava – WIENER i Milenijum osiguranje.

Zakažite i napravite

TEHNIČKI PREGLED VOZILA

Pogledajte ostale usluge
Pozovite nas
Pišite nam

Pogledajte usluge koje pružamo

OBLASTI AUTO INDUSTRIJE

Dugogodišnje iskustvo u istaknutim područjima daje nam za pravo reći da možemo izaći u susret svim vašim zahtevima. Odaberite jednu od usluga i pročitajte više.